вівторок, 26 грудня 2017 р.

Відеопроекти від учнів групи № 17 "Оператор Окн;Фотограф"

Перейнявши досвід Писаревської Галини Миколаївни (заступник директора ЧВПУР), яка перша в нашому закладі запровадила проектну діяльність, я вирішила спробувати організувтаи роботу учнів для створення відеопроектів.Та перед тим, як перейти до результатів моєї роботи, хочу відповісти на два головних питання:
1. що таке проектна діяльність?
2. для чого вона в начальному процесі?
Отже, проектна діяльність – нині одна з найперспективніших складових освітнього процесу, тому що створює умови творчого саморозвитку та самореалізації учнів. 
 Переваги:
- необхідність не стільки передавати учням суму тих чи інших знань, скільки навчити їх здобувати знання самостійно, використовувати їх для вирішення нових пізнавальних і практичних задач;
- актуальність розвитку в учнів комунікативних навичок, умінь працювати в різноманітних групах, виконувати соціальні ролі (лідера, виконавця, посередника і т. ін.), долати конфліктні ситуації;
- значущість для діяльності людини умінь користуватися дослідницькими методами: збирати необхідну інформацію, аналізувати її з різних точок зору, висувати гіпотези, робити висновки.







Учні групи "Оператор ОКН; фотограф" протягом двох тижнів працювали над тим, щоб створити свій перший відеопроект. Завдання було наступним:
1. Презентувати свою команду
2. Доступно та цікаво розкрити тему проекту
3. Використати оригінальну ідею подачі самого матеріалу
4. Спробувати самостійно працювати з програмним забезпеченням, для створення відео
Сьогодні на уроці, були запрошені гості - методист училища Висоцька Я.О та майстер в/н групи Сторощук М.Д., для того, щоб оцінити роботу першого курсу.
За резульататом оцінювання перше місце зайняла команда "Легіон талановитих дівчат" до складу якої входили:
1.Скрипа Ірина (командир команди)
2. Ребюк Антоніна
3. Мендришора Інна
4. Тимчук Наталія
5. Гостюк Марьяна
6. Лютик Марьяна
Відеопроект переможців, було розміщено на ютубі.



Немає коментарів:

Дописати коментар