вівторок, 5 вересня 2017 р.

З початком нового навчального року

У цьому році мала честь перший раз привітати всіх учнів та педагогічний колектив урочисто зі сцени, з великим днем! Я не казала, що зі святом так, як вже у натовпі почула вираз: "теж мені свято знайшли"... одразу згадала себе у шкільні роки....)))
Але день насправді великий. 1 вересня - день нового навального року! Слово "нове" - несе за собою, щось загадкове, позитивне та приємне! Ось наприклад у першокурсників настає новий етап у житті: нові знайомства, друзі, а можливо і кохання! У них зявляється можливість проявити себе таким, яким вони не були в школі, відкрити себе з нової сторони! Другий курс, святкує, що "дожив" взагалі до цього курсу, ну а третій курс може радіти, що вже на фінішній прямій! Як бачимо назбиралось багато плюсів, хотісь би, щоб в житті кожно все відбувалось зі знаком плюс!
Ну і звичайно бажаю всім нам і учням і педагогічному колетиву насамперед терпіння один до одного, відкрити в собі тулюбов та повагу, яка зможе допомогти нам, зробити цей навчальний ік дружнім та незабутнім!
Зі святом всіх!

Немає коментарів:

Дописати коментар