пʼятницю, 23 лютого 2018 р.

Тренінг "Профілактика ВІЛ/СНІД"

Для того, щоб підтримувати контакт з групою, треба розуміти їх не тільки як учнів, але й як особистість. Саме тому, я вважаю що тренінгові вправи, ідеальний підхід, для взаєморозуміння з учнями своєї групи. В цьому році, я обрала зовсім інші теми, які на мою думку актуальні для хлопців. Тренінг відбувся 20 лютого. Останнім часом проблема поширення ВІЛ – інфекції в світі набула масштабів епідемії, і Україна, на жаль, не є винятком у загальному епідеміологічному просторі.
За даними національних експертів та Всесвітньої організації охорони здоров’я, кількість людей, що живуть з ВІЛ / СНІДом в Україні, на сьогодні може перевищувати 400000 осіб.
Утім, досі багато хто вважає, що ця проблема не торкнеться його особисто. А тим
часом жодна людина у світі не застрахована від зараження вірусом імунодефіциту людини. СНІД загрожує нам усім, тому що не визнає ніяких кордонів: статі, віку, національності, професії, віри і соціального статусу. Епідемія ВІЛ / СНІДу стосується всіх: багатих та бідних, дорослих та дітей, чоловіків та жінок. Викликає занепокоєння той факт, що в Україні стрімко поширюється ВІЛ - інфекція саме серед молоді.
Профілактика ВІЛ/СНІД
 Презентація




Немає коментарів:

Дописати коментар